December 2017

DEMC nyhedsbrev – december 2017

Inden DEMC-teamet går på juleferie, skal I alle have en status på det pågående arbejde med at arrangere næste års akutkonference.

Første hovedtaler er i hus!
Vi er stolte over at kunne præsentere den hovedtaler til næste års DEMC: Patrick Plaisance, som er kongresformand for EUSEM – European Society for Emergency Medicine.
EUSEM er en forskningsorganisation, som har til formål at fremme det akutmedicinske område i Europa.
Ligeså mange sprog og kulturer, der er i Europa, ligeså mange forskellige traditioner og systemer er der for det akutmedicinske område. En af EUSEMs mål er derfor at være facilitator for videndeling og samarbejde på tværs af Europa gennem eksempelvis kurser, forskningspublikationer og ikke mindst en årlig konference hvert år.
Det er endnu ikke lagt fast, hvad Patrick vil tale om på DEMC8. Følg med på Facebook, hvor vi løbende opdaterer jer på oplægsholdere, temaer mv.

Program for DEMC8

Programudvalget for DEMC8 arbejder allerede nu på højtryk for at få stykket et program sammen til jer med anerkendte oplægsholdere, højaktuelle emner og ikke mindst den nyeste forskning inden for akutområdet.
Vi arbejder på at få oplæg i programmet om bl.a. taktisk medicin, meningitis, brugen af medicinsk cannabis, advanced paramedic og #detkuhaværetmig. Vi regner med at præsentere et mere udførligt, foreløbigt program for jer i begyndelsen af det nye år. Følg med på Facebook, hvor vi vil holde jer løbende orienteret.

Book hotel før det er for sent
Selvom der stadig er et godt stykke tid til DEMC8, er der allerede nu booket en stor del af de værelser, der er til rådighed på selve konferencestedet, Radisson BLU Scandinavia.
Hvis du vil sikre dig et hotelværelse er det derfor med at komme ud af starthullerne snart.
Du kan med fordel booke overnatning for dagene gennem tilmeldingssystemet på DEMC-hjemmesiden, hvor du også kan vælge andre overnatningsmuligheder i Smilets by. Uanset hvilket hotel, du vælger, får du værelset til en favorabel konferencepris, hvis du booker gennem tilmeldingssystemet.
Booker du et værelse og bliver forhindret i at deltage på konferencen, kan du uden problemer ændre reservationen, så en kollega kan overtage værelset. Det samme gælder i øvrigt for din indgangsbillet til konferencen.

Så kom ud af starthullerne og tilmeld dig konferencen og overnatning allerede nu!

 


 

 

 

 

 

 

 

Nyheder

Tilmeld nyhedsbrev
Følg DEMC på:
 
 

Organisationerne

Kontakt os