Betingelser

Annullering af overnatning kan ske frem til d. 10. august 2018 modregnet et gebyr på 350 kr. Efter denne dato tilbagebetales der kun, hvis værelset sælges til anden side. Det vil dog være muligt at sende en kollega, såfremt du bliver forhindret i at deltage.

Overnatning skal bookes igennem registreringssiden, hvor der ligeledes vil blive opkrævet betaling enten via kredit koer, EAN fakturering eller faktura..

 

Overnatning


I forbindelse med DEMC8 er det muligt, at booke hotel igennem registreringssiden. Værelserne er booket fra d. 23. - 27. oktober 2018. Ønskes der ekstra dage, kan det bestille hos Mette på reg@meetingplanners.dk

Grundet højsæson i Aarhus anbefaler vi, at du booker dit hotel, når du tilmelder dig konferencen.

 

Radisson Blu Scandinavia Hotel - konferencehotellet

Det sofistikerede Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, ligger bare 500 meter fra hovedbanegården og tæt på mange af byens seværdigheder, som fx Aros kunstmuseum og den idylliske havn. De 234 nyligt renoverede værelser har masser af betænksomme faciliteter, som fx gratis trådløst højhastighedsinternet, og er indrettet i tre design: New York Mansion, Urban og Natural Cool. To restauranter på hotellet serverer velsmagende lokale og internationale retter, og en parkeringsplads på hotellet er bekvem for gæster, der ankommer i bil.

Standard værelse med 2 senge

Pris per nat inkl. morgenmad: DKK 1325
Tillæg for dobbeltværelse: DKK 200

WakeUp Aarhus - 700 m fra konference hotellet

Vil du gerne bo billigt og centralt, når du besøger smilets by, så er Wakeup Aarhus - som åbnede i 2017 - et perfekt valg. Hotellet er smukt designet med rene linjer, der går igen på hele hotellet. På alle værelser er der lagt vægt på minimalistisk design og kvalitet, og alle værelser indeholder fladskærms-TV, arbejdsbord, aircondition og gratis Wi-Fi.

Wakeup Aarhus ligger på hjørnet af M.P. Bruuns Gade og Jægergårdsgade – lige midt i centrum. Så du kan overnatte med Bruuns Galleri som nabo og med Aarhus Hovedbanegård lige om hjørnet. Beliggenheden gør det nemt og bekvemt at overnatte i Danmarks næststørste by.

Selvom hotellet har 2 stjerner, så måler det sig med en 3-4 stjernet hoteloplevelse, når du foretager check-in på Wakeup Aarhus. Alle værelser er gennemført indrettet med møbler fra nogle af de bedste danske møbelproducenter.

Standard værelse med 2 senge

Pris per nat inkl. morgenmad: DKK 700

Tillæg for dobbeltværelse: DKK 100

Scandic Århus City - 600 m fra konference hotellet

Tættere på Aarhus midtby og byens mange shoppingmuligheder, hyggelige cafeer og restauranter samt seværdigheder og attraktioner som Den Gamle By og ARoS - kommer du ganske enkelt ikke! Scandic Aarhus City ligger i Østergade, og lige uden for hotellet ligger "Strøget", Aarhus' gågade. Aarhus Banegård og busterminal er i kort afstand til hotellet.

Er du i humør til sightseeing og motion kan du låne én af Scandics cykler og udforske Aarhus by på to hjul. Du kan også få pulsen op i det moderne fitnessfaciliteter, som du finder under receptionen.

Standard værelse med 2 senge

Pris per nat inkl. morgenmad: DKK 1395

Tillæg for dobbeltværelse: DKK 200

Århus Guldsmeden - 1,2 km fra konference hotellet

Det første originale Guldsmeden hotel, navngivet efter gaden, hvor det hele startede - Guldsmedgade! Gaden som husede talrige guldsmede og juveler. På det skønne boutique hotel i hjertet af Århus finder du Guldsmeden eventyr, boheme stil og afslappet luksus og økologisk mad og drikke i vid udstrækning.

Standard værelse med 2 senge

Pris per nat inkl. morgenmad: DKK 1375

Tillæg for dobbeltværelse: DKK 200

Helnan Marselis Hotel Århus (3,4 km fra konference hotellet)

Med en fabelagtig udsigt ud over Aarhus bugten, med direkte adgang til stranden og med Marselisskoven som nabo, har Helnan Marselis Hotel den mest unikke placering i Aarhus.

Værelserne, hvor de fleste er med havudsigt, byder på ro og terapi og du kan falde i søvn til bølgeskvulp og vågne op til den smukkeste solopgang. Her finder du de bedste rammer i naturskønne omgivelser.

Trods hotellets rolige beliggenhed, er det kun fem minutters kørsel fra det pulserende Aarhusianske byliv der byder på masser af kultur, shopping og caféliv.

Standard værelse med 2 senge

Først-til-mølle pris per nat inkl. morgenmad: DKK 1250

Ordinær pris per nat inkl. morgenmad: DKK 1450

Tillæg for dobbeltværelse: DKK 200

 


 

 

 

 

Nyheder

Tilmeld nyhedsbrev
Følg DEMC på:
 
 

Organisationerne

Kontakt os