Destination Management(DMC)

>> English version
TMP tilbyder vores kunder professional sparring, supportløsninger herunder innovative programmer og kundeservices uden lige. Vores brede kendskab til destinationer både i Danmark og rundt om I verden sammen med vores fantastisk netværk, som deler vores værdier, hvad angår kundeservice. Sammen med jer og jeres gæster, sigter vi efter exceptionelle oplevelser – oplevelser, der ikke blot lagres I telefonens billedgalleri, men også forbliver I jeres hukommelse.
Vi tror på, at enhver event begynder med en idé – en idé, som vi med glæde følger til dørs.


Vores Egenskaber

DMC

Fra idé til Instagram

Alt begynder med en idé. Lad os hjælpe jer med at transformere denne idé til et koncept og derefter til et fantastik event. Gennem vores evne til at kommunikere, designe, håndtere logistik og projekter, ender idéerne ud med at kunne deles i billeder. Disse kan deles via hashtags, twitter, blive “liked”, blive gode minder.
DMC

Hvilket program ønsker I?

Programmer bliver skræddersyet alt efter hvilken nationalitet og type af event, vi arbejder med. Når først vi ved, hvilke ønsker I har, vil vi forberede et detaljeret program, lige fra dagsprogrammer til turprogrammer.
DMC

Logistikhåndtering

Vi håndterer alt fra transport, hotelbookinger, forplejning til lokale aktiviteter.

Projekthåndtering

TMP er jeres eneste indgangsvinkel gennem hele arrangementet. Lige fra planlægning, indhentning af tilbud, budgethåndtering, udførelse af arrangementet til aflevering/afslutning af arrangementet.
DMC

Destinationer

Hvor end du ønsker dig og dit selskab!

Forskellige typer af arrangementer

Galla og Sociale ArrangementerTeam Building
Sightseeingture Festivals og Underholdning
Kick Offs Bil- og Produktlancering
Eco Tourism Incentive Ture
Forretningsmøder
Kontakt os for tilbud