Velkommen til DEMC10

Årets største begivenhed på akutområdet Nordeuropas største akutkonference, DEMC, tiltrækker den 2-3 november 2023, igen et stort antal deltagere. Vi inviterer til to inspirerende dage med fokus på aktuelle udfordringer og visioner for håndtering af den akutte patient på og udenfor hospitalet. Succesen gentages DEMC10 følger op på tidligere års succes. Her deltog en lang række læger, sygeplejersker, reddere og politiske beslutningstagere i udveksling af viden og erfaring.

DEMC10 henvender sig til alle med interesse i akutområdet, og byder på et stort og alsidigt konferenceprogram. Et enestående forum Interessen for den akutte patient og akutområdet har aldrig været større i Danmark. Landet over etableres og nyopføres der akutmodtagelser samt akuthospitaler, og hele akutområdet gennemgår i disse år en rivende faglig og teknologisk udvikling. 

DEMC10 giver deltagerne mulighed for at holde sig ”up-to-date” med den seneste nationale og internationale forskning og udvikling. DEMC10 er en enestående mulighed for at networke inden for det lægelige fagområde i akutmedicin. 

Her er unik mulighed for at møde ca. 600 deltagere som alle arbejder indenfor akutområdet. 

Udstiller nformation: Klik her. Spørgsmål vedr. udstilling kontakt venligst: Conex - att Jan Nordkvist E-mail: info@conex.dk 

Bestilling af møbler, standvægge o.l. DEMC10 samarbejder med en lokal messe leverandør som sikrer, at du kan bestille møbler, vægge, rollup osv. til din stand. 

Download vejledning her og bestil her. Foretag venligst din bestilling senest den 1. oktober 2023. 

Opstilling og nedtagning af stande

OPDATERING NY DATO: Opstilling af stande kan foretages onsdag den 1. november 2023 fra kl. 11.00 – 17.00 og/eller torsdag den 2. november 2023 fra kl. 06.00 - 08.00. 

Registreringen åbner den 2. november 2023 kl. 08.00 og standen skal være færdigmonteret på det tidspunkt.

Nedtagning af stande skal foregå fredag den 3. november efter sidste pause. Stande skal være ryddet senest kl. 17.00

Forsendelse af udstillingsmateriale forud for konferencen 

Forsendelser må tidligst leveres den 11. oktober 2023 og mærkes som følger: Comfort Hotel & Congress Copenhagen Airport. Ellehammersvej 18. 2770 Kastrup Venligst påfør: DEMC10, Standnummer, firmanavn og kontaktperson 


 

Guld sponsor

 


 

 

Sølv sponsor

 Læs mere


Udstillere

 
 

y>