Velkommen DEMC10


Vi inviterer hermed til Nordeuropas største akutkonference, Danish Emergency Medicin Conference, DEMC 10 den 2. - 3. november 2023. Tænk sig – det er den 10. edition! Det er vi meget stolte og glade for! Uden jeres opbakning ville vi aldrig have været kommet så langt. Så tak for I kommer igen og igen… 

DEMC er den største akutmedicinske event i Danmark og vil igen være en tværfaglig konference, hvor reddere, akutsygeplejersker og akutlæger samles for at dele den nyeste viden indenfor det akutmedicinske område. 

De yngre akutmedicinere lover også sjov læring med interaktive case simulationer, konkurrence i forskningssporet, samt for første gang vores helt egen Sim-Cup. Tilmelding forventes at åbne 1. november 2022. Hold øje med mere information her! 

Igennem de 2 dage har vi fokus på, at alle faggrupper kan blive opdateret og komme lidt klogere hjem. 

Vi lover et brag af en fest med faglige indslag af høj kvalitet samt det største akut netværks platform på dansk jord!

Læs programmet her


DEMC arrangeres i et bredt samarbejde mellem Dansk selskab for akutmedicin (DASEM), Reddernes udviklingssekretariat (RUS) og Fagligt Selskab for akutsygepleje (DAENA)

Registrering

Læs mere her

Hoteller

I forbindelse med DEMC10 er det muligt, at booke hotel igennem registreringsformularen. Læs mere her om konference hotellerne

Læs mere her

SIM-CUP

Læs mere her

Konferencested

DEMC10 afholdes i denne gang på Comfort Hotel & Congress Copenhagen Airport d. 2. - 3. november 2023.

Pre-registring på konferencested d. 1. november fra kl. 16.00 - 18.00.

Konferencen starter d. 2. november kl. 9.00 (registrering 8.00-9.00) Om aftenen d. 2. november er der middag på hotellet.

 

 

 

Nyheder

Tilmeld nyhedsbrev
Følg DEMC på:
 
 

Organisationerne

Kontakt os