Velkommen til DEMC10

Vi inviterer hermed til Nordeuropas største akutkonference, Danish Emergency Medicin Conference, DEMC 10 den 2. - 3. november 2023. Tænk sig – det er den 10. edition! Det er vi meget stolte over og glade for! Uden jeres opbakning ville vi aldrig have været kommet så langt. Så tak for at I kommer igen og igen…

DEMC er den største akutmedicinske event i Danmark og vil igen være en tværfaglig konference, hvor reddere, akutsygeplejersker og akutlæger samles for at dele den nyeste viden indenfor det akutmedicinske område.

De yngre akutmedicinere lover også sjov læring med interaktive case simulationer, konkurrence i forskningssporet, samt for første gang vores helt egen Sim-Cup. Tilmelding forventes at åbne 1. november 2022. Udsolgt.

Igennem de 2 dage har vi fokus på, at alle faggrupper kan blive opdateret og komme lidt klogere hjem. Vi lover et brag af en fest med faglige indslag af høj kvalitet samt det største akut netværks platform på dansk jord!

Se hele programmet her


DEMC arrangeres i et bredt samarbejde mellem Dansk selskab for akutmedicin (DASEM), Reddernes udviklingssekretariat (RUS) og Fagligt Selskab for akutsygepleje (DAENA)


 

Præsentationer

Læs mere her


Registrering

Læs mere her


Hoteller

I forbindelse med DEMC10 er det muligt, at booke hotel igennem registreringsformularen. Læs mere her om konference hotellerne

Læs mere her


Prækursus om Mass Casualty Management

Stadig ledige pladser!!! Læs mere her


SIM-CUP

Læs mere her


Konferencested

DEMC10 afholdes denne gang på Comfort Hotel & Congress Copenhagen Airport d. 2. - 3. november 2023.

Pre-registring på konferencestedet d. 1. november fra kl. 16.00 - 18.00.

Konferencen starter d. 2. november kl. 9.00 (registrering kl. 8.00-9.00) Om aftenen d. 2. november er der festmiddag på hotellet.