DEMC9 holdes i respekt for nuværende SST´s anbefaling for Covid-19 som tillader forsamlingen men der anbefales alligevel en negativ PCR Covid-19 test inden fremmøde til konferencen. Vi forventer, at deltagere med symptomer forbliver i hjemmet.

Velkommen DEMC9


Vi inviterer hermed til Nordeuropas største akutkonference, DEMC9 den 14. - 15. oktober 2021.


Efter 3 års ventetid glæder vi os meget til at byde velkommen igen til den 9. udgave af DEMC. Den største akutmedicinsk event i Danmark vil igen være en tværfaglig konference, hvor reddere, akutsygeplejersker og akutlæger samles for at dele den nyeste viden på det akutmedicinske område.

COVID-19 har præget hele akutområdet både i vores private og professionelle liv. Vi har stået i front, skulder ved skulder og taget imod COVID-patienter hele døgnet, fået nye arbejdsopgaver, stået i værnemidler, blevet smittet og bragt smitten med hjem til vores kære. Det har været hårdt og udfordrende, men som altid er akutfolket klar – vi har været en sammenhængende kæde, hvor vi alle har haft en vigtig rolle. Vi er nu klar til DEMC9, hvor der bl.a. vil være oplæg omkring erfaringer med COVID-19, nyeste tiltag, forskning indenfor det akutmedicinske område og spændende stande fra fagrelevante samarbejdspartnere, som du kan besøge.

De yngre akutmedicinere lover også sjov læring med interaktiv case simulationer, samt konkurrence i forskningsporet.

Igennem de 2 dage har vi fokus på, at alle faggrupper kan blive opdateret og komme lidt klogere hjem.

Vi er alle sammen ivrige efter at mødes igen og det rekordstore antal tilmeldinger allerede før sommerferien lover et brag af et arrangement, når vi endelig ses d. 14-15. oktober 2021 i København.

Der er begrænsede pladser, så skynd dig at tilmeld dig, inden de bliver revet væk! Dagene vil indeholde aktuelle faglige oplæg af høj kvalitet, belyst af nationale oplægsholdere. Alle faggrupper med interesse for den akutte patient, både på og udenfor hospitalet, er velkomne.


DEMC arrangeres i et bredt samarbejde mellem Dansk selskab for akutmedicin (DASEM), Reddernes udviklingssekretariat (RUS) og Fagligt Selskab for akutsygepleje (DAENA)

Registrering

Læs mere her

Hoteller

I forbindelse med DEMC9 er det muligt, at booke hotel igennem registreringsformularen. Læs mere her om konference hotellerne

Læs mere her

Abstract

Læs mere her

Konferencested

DEMC9 afholdes i denne gang på Comfort Hotel & Congress Copenhagen Airport d. 14 - 15 oktober 2021.

Pre-registring på konferencested d. 13 oktober fra kl. 16.00 - 18.00.

Konferencen starter d. 14 oktober kl. 9.00 (registrering 8.00-9.00) Om aftenen d. 14 oktober er der middag på hotellet.

 

 

 

Nyheder

Tilmeld nyhedsbrev
Følg DEMC på:
 
 

Organisationerne

Kontakt os