SIM-CUP - Udsolgt

Der er stadigvæk plads til et kursus i håndtering af Mass Casualty i Akutafdelingen! Læs mere her 

Kom og vis hvad du kan til vores allerførste danske akutmedicinske simulations konkurrence! 

SUH-Køges Sim-cup hold, som allerede har afprøvet konceptet ved EuSEM to gange, står klar til at kæmpe mod værdige modstandere fra Danmark. Kan I slå Køge? Dan et hold i egen afdeling og kom og dyst! 

Tilmelding: Der er plads til 6 hold, tilmeldingen bliver derfor først-til-mølle. SIM-cup vil blive afholdt i pauserne under DEMC10. Nærmere tid og sted bliver annonceret senere. Bemærk, at SIM-Cup er kun åben for deltagere som allerede er tilmeldt DEMC10. Er du ikke tilmeldt endnu? Så gør det her: DEMC10 - Registrering Når du er tilmeldt DEMC10 modtager du en mail med bekræftelse, hvori der er tilmeldingsformular til SIM-Cup. 

Lidt mere info: Alle ved, at det betaler sig at træne, også i modtagelse af akut kritisk syge patienter. Stort set alle Akutafdelinger/FAM har en form for simulationstræning, som træner samarbejde, færdigheder og faglighed, så vi er knivskarpe, når det virkelig gælder. På DEMC10 får I nu for første gang mulighed for, at vise jeres skills frem ved SIM-Cup. Der udarbejdes virkelighedstro scenarier og I har mulighed for som team at deltage i en sjov konkurrence mod teams fra de andre Akutafdelinger/FAM i Danmark. Scenarierne vil være bygget op omkring kendte akutte patientforløb i en Akutafdeling/FAM. Det kunne f.eks være kørsel Alfa med akut B-problem, hvor C-problem støder til i forløbet, eller patient indlagt med synkope, der under ophold i Akutafdelingen/FAM pludselig opstået akut C-problem. Kort sagt så kan de være alt inden for de akutte patienter vi modtager i afdelingen, hjertestop, traume, akutte maver, akut neurologi, akutte børn osv. 

Hvert team består af 3-4 medlemmer. Teamlederen skal være læge og derudover skal der være min. 1 sygeplejerske på holdet. De sidste 1-2 medlemmer kan være enten læger, sygeplejersker, paramedicinere, behandlere eller anden relevant faggruppe. Hvert scenarie tager ca. 15 minutter, hvorefter holdet vil modtage en debriefing. Dommere vil bedømme holdets modtagelse efter fastlagte kriterier og dagen afsluttes med den store finale. Har du spørgsmål kan du skrive til bekan@regionsjaelland.dk 

Mvh. SIM-Cup gruppen